Energioptimering af certificeret VE-installatør

Vi er godkendt til at lave energiforbedringer

Er det blevet tid til energioptimering af din bolig? Så kan vi hjælpe dig. Hos RH Teknik tilbyder vi energirådgivning til private og erhverv i blandt andet Randers, Grenå, Viborg og omegn. Vores speciale er varmepumper og geotermisk energiudvinding, hvilket primært er jordvarme. Vi har 19 års erfaring og er godkendt af Energistyrelsen til at lave energiforbedringer i boliger og virksomheder.

Vi hjælper dig med at sænke din varmeregning

​Vi arbejder med energioptimering af bygninger, hvor formålet er at sænke varmeregningen og at mindske CO2-udledningen. Samtidig kan formålet være af øge værdien af ens ejendom. Energirenovering af hus handler kort sagt om at udskifte anlæg, udstyr og apparater, der ikke længere er tidssvarende.

Du kan energioptimere på mange forskellige måder. Først og fremmest kan du efterisolere huset, udskifte vinduerne og foretage andre forbedringer af klimaskærmen.

Det er også vigtigt med ordentlige termostater, og du kan overveje natsænkning af temperaturen. Dog kan tidsstyring være en udfordring, hvis du for eksempel har gulvvarme. Du kan endvidere skifte til en varmepumpe såsom jordvarme eller en luft til vand-varmepumpe. Desuden kan du supplere med en luft til luft-varmepumpe.

Vi er VE-certificeret af Energistyrelsen, KMO-certificeret af Kølebranchens Miljøordning og AKB-certificeret af Autoriserede Kølefirmaers Brancheforening. Dermed er vi godt klædt på til at energirenovere din bolig med for eksempel varmepumper.

Få et uforpligtende tilbud på energioptimering

Kontakt os for at høre mere om, hvad vi tilbyder, og hvordan vi kan hjælpe dig.
​Samtidig kan vi tage en snak om dine tanker, ønsker og behov.
​Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud på energioptimering af hus. Vi kan også udarbejde et tilbud på montering af en varmepumpe.

Få et godt tilbud allerede i dag

Er du i tvivl, eller har du yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har 19 års erfaring og kan helt sikkert hjælpe dig videre.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

19 års erfaring

VE-certificeret

AKB certificeret

KMO certificeret

Kontakt

RH Teknik​

CVR: 43413627

Jeppesminde 21, 8960 Randers SØ

Klik her for rutevejledning

 

Telefon: 29 42 24 49

E-mail: rjh@rh-teknik.dk

Brug for en kyndig specialist?

Bestil varmepumpe allerede idag!

29 42 24 49

Copyright © 2021 RH Teknik. Alle rettigheder forbeholdes.