Luft til vand-varmepumpe af VE-installatør

Vi er din lokale specialist i varmepumpeanlæg

Planlægger du at få monteret en luft til vand-varmepumpe? Så kan vi montere den for dig. Hos RH Teknik er vi din lokale specialist i varmepumper og energioptimering. Vi servicerer private og erhverv i blandt andet Randers, Grenå, Viborg og omegn. Vi har 19 års erfaring inden for branchen, og vi er certificeret i vedvarende energi af Energistyrelsen.​

Få en nem, miljøvenlig og billig varmeløsning

​Varmepumper hører til blandt de mest effektive opvarmningsformer. Der er tale om en miljøvenlig og billig varmeløsning, der samtidig passer sig selv til daglig. Dog er der krav om service på varmepumpe en gang om året, hvis den indeholder mere end et kilo kølemiddel.

En luft til vand-varmepumpe består af et udvendigt anlæg med en ventilator, som trækker udeluften forbi en varmeveksler. Her overføres varmen til et kølemiddel, hvorpå det sendes til det indvendige anlæg, som kan opvarme både brugsvand og centralvarmevand.

Vi er naturligvis VE-certificeret af Energistyrelsen, AKB-certificeret af Autoriserede Kølefirmaers Brancheforening og KMO-certificeret af Kølebranchens Miljøordning. Det er din sikkerhed for, at vi laver en korrekt installation af varmepumpe i din bolig.

Hvad koster luft til vand-varmepumpe?

Vores priser for montering af en luft til vand-varmepumpe afhænger af mange forhold.
​Dels størrelsen på huset. Dels dine ønsker til type, mærke og model. Din aktuelle varmeinstallation kan også have en betydning.

Vi kommer gerne ud for at tage en snak om energioptimering. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god pris for montering af varmepumpe.

Få et godt tilbud allerede i dag

Er du i tvivl, eller har du yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har 19 års erfaring og kan helt sikkert hjælpe dig videre.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

19 års erfaring

VE-certificeret

AKB certificeret

KMO certificeret

Kontakt

RH Teknik​

CVR: 43413627

Jeppesminde 21, 8960 Randers SØ

Klik her for rutevejledning

 

Telefon: 29 42 24 49

E-mail: rjh@rh-teknik.dk

Brug for en kyndig specialist?

Bestil varmepumpe allerede idag!

29 42 24 49

Copyright © 2021 RH Teknik. Alle rettigheder forbeholdes.